Delavnica kreativnega razmišljanja

Datum: 09 Oct 2019 10:57:05
Čas je, da se lotimo reševanja prepoznanih izzivov/problemov zato vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni delavnici kreativnega razmišljanja "Na poti od izziva/problema do rešitve."

v začetku septembra smo na delavnici „Kje pa Jesenice čevelj žuli?“, ugotavljali, s katerimi družbenimi izzivi oziroma problemi se srečujejo prebivalci Jesenic. Takrat so udeleženci izpostavili problematiko povezano s staranjem prebivalstva, medgeneracijskim sodelovanjem, onesnaženjem okolja, brezposelnostjo…

Zdaj pa je čas, da se lotimo reševanja prepoznanih izzivov/problemov zato vas vabimo, da se nam pridružite na brezplačni delavnic 

 Kaj:                 Na poti od izziva/problema do rešitve

Kdaj:               v četrtek, 17.10.2019, med 10.00 in 14.00 uro

Kje:                 v prostorih Hiše sreče, C. Maršala Tita 63, Jesenice,

Naša vodička na tej poti bo ga. Simona Roškar, izkušena komunikatorka, svetovalka, podjetnica in trenerka kreativnosti z mednarodno licenco po modelu 12 dejavnikov inoviranja. Z različnimi orodji in tehnikami kreativnega razmišljanja nas bo spodbujala k oblikovanju inovativnih idej za rešitve, ki bodo prinesle pozitivne spremembe v lokalno okolje.

Delavnica je ena iz serije delavnic projekta Social(i)Makers, katerega namen je spodbujanje družbenih inovacij. Izbranim najboljšim idejam iz delavnic bomo v nadaljevanju pomagali do uresničitve in jih pri tem podprli s strokovno pomočjo mentorja ter poskrbeli za medijsko pozornost.

K boljšemu jutri lahko prispeva vsak, zato pridite in dodajte svoj kamenček! 

Veselimo se kreativnega sodelovanja z vami!

Delavnica kreativnega razmišljanja