Zamaški za Elino Hasanbegović

Datum: 12 Feb 2013 20:06:53
Elina Hasanbegović je 3-letna deklica iz Ljubljane, ki se je rodila tri mesece prezgodaj. Diagnoza: cerebralna paraliza.
Pridružite se nam pri zbiranju zamaškov za 3-letno Elino Hasanbegović iz Ljubljane, ki ima cerebralno paralizo in druge zdravstvene težave. Težko gibalno ovirana deklica Elina in njena mama si bosta z našo pomočjo priskrbeli večje prilagojeno vozilo in potrebne terapije, ki jih deklica nujno potrebuje.

Zbiramo zamaške od:

sokov,
vode,
mleka,
tekočih jogurtov,
čokoladnih namazov,
šamponov,
gelov za tuširanje,
lakov za lase,
deodorantov,
tekočih pralnih praškov in čistil,
mehčalcev,
zdravil,

oziroma vse tiste, ki imajo oznako PP ali PE oz. znak za reciklažo. Morda se sprašujete, čemu sploh zbirati zamaške? V čem je smisel? Kako lahko sploh s tem pomagate?

Preprosto: zamaški so narejeni iz posebne plastike, ki jo je možno reciklirati. Zbrane zamaške bo odkupilo podjetje MPI reciklaža, denar od zamaškov pa bo družinica porabila za nakup pripomočkov in prilagojenega avtomobila. Tona zamaškov stane 300 EUR. Zdaj veste, zakaj potrebujemo vašo pomoč pri zbiranju. Zamaške lahko oddate v Društvu UP, Sp. Plavž 24e, Jesenice. Zemljevid: http://www.up-jesenice.org/drustvo-up/lokacija

S svojim marljivim zbiranjem boste zagotovo spodbudili tudi druge, da ne bodo zamašek odvrgli v smeti. Vsak zamašek, ki ga nismo odvrgli je pomemben, saj vsak zamašek šteje in lahko pomeni prvi korak deklice Eline.

Elini pa lahko pomagate tudi z nakazilom denarja.

Donacijo lahko nakažete na poseben račun OZRK Ljubljana, ki je odprt za Elino:

OZRK Ljubljana
6100-0112-2334-482 sklic: za za Elino 12-03-2012Kontaktne osebe za prevzem:

Kranj in okolica: Alma 051 338 919

Jesenice in okolica: Faila 031 569 340

Kočevje in okolica: Sabina 040 521 461

Zamaški za Elino Hasanbegović Zamaški za Elino Hasanbegović Zamaški za Elino Hasanbegović