Z Lidlom Jesenice do polnih košar

Datum: 30 Jun 2021 16:07:01
V Lidlu Slovenija se v skladu z njihovo trajnostno pobudo Ustvarimo boljši svet lotevajo mnogih humanitarnih projektov, med drugim v sodelovanju s številnimi organizacijami pomagajo ljudem, ki so se znašli v stiski.
V Lidlu Slovenija bodo že osmo leto zapored zbirali hrano za ljudi v stiski. Z nagovorom »Kupi 1 več in oddaj v zbiralno košar« vabijo k nakupu hrane za lokalne organizacije, ki po vsej Sloveniji pomagajo posameznikom in družinam v stiki.

Na Jesenicah bo akcija potekala od 1.7. do 31.7. 2021. Zbiralna akcija poteka v sodelovanju z Društvom UP, ki je prejemnik donacij za najbolj ranljive posameznike v občini Jesenice.

Ustvarimo boljši svet je trajnostna pobuda Lidla Slovenija, s katero želijo s pozitivnim zgledom k ustvarjanju boljšega sveta spodbujati tudi svoje zaposlene, poslovne partnerje, kupce in širšo družbo. Vsako leto podpirajo številne organizacije in projekte s področja izobraževanja, kulture, športa ter humanitarne pomoči ljudem in živalim. Več na www.boljsi-svet.si.

Hvala vsem, ki podpirate naša prizadevanja za boljši svet. 
Z Lidlom Jesenice do polnih košar