Priznanje Naj prostovoljec 2017

Datum: 05 Jun 2018 12:59:34
4. junija je na Brdu pri Kranju potekala podelitev priznanj Naj prostovoljec 2017. Med prejemnicami je tudi Hasnija Dugonjić iz Društva UP Jesenice.

4. junija 2018, je na Brdu potekala zaključna prireditev natečaja Prostovoljec leta, na kateri so bila podeljena priznanja in t.i. Naj nazivi izbranim prostovoljcem in prostovoljskim projektom. Natečaj je letos že šestnajstič zapored izvedel Mladinski svet Slovenije, častni pokrovitelj natečaja pa je že vrsto let predsednik RS Borut Pahor, ki je tudi letos gostil zaključno prireditev ter izročil plaketo nosilcu Naj prostovoljskega projekta.


V natečaj je letos prispelo 219 prijav, od tega 171 za posameznike in 48 za projekte. Podelili smo nazive Naj prostovoljec in Naj prostovoljka v treh starostnih skupinah, Naj prostovoljski projekt, Naj mladinska voditeljica in Naj mladinski projekt, poleg tega pa še dve priznanji za posebne dosežke.
 

Med prejemnicami posebnega priznanja Naj prostovoljka je tudi Hasnija Dugonjić, ki je priznanje prejela za dolgoletno prizadevanje na področju dviga zaposljivosti ranljivih skupin, prostovoljno delo v Dnevnem centru Hiša sreče ter požrtvovalnost pri delu z uporabniki naših programov. 

Vsem prejemnikom in prejemnicam iskreno čestitamo. 

Priznanje Naj prostovoljec 2017 Priznanje Naj prostovoljec 2017