Kupujmo od slovenskih ustvarjalcev

Datum: 01 Dec 2018 12:02:14
V čudovite podstrešne prostore čarobne vile Čira Čara v Pionirskem domu (Komenskega 9) v Ljubljani, ARTishani selijo svoje trgovinice, kjer boste lahko napasli oči, poklepetali s sodelujočimi, si privoščili katerega od unikatnih izdelkov sodelujčih ustvarjalcev ter tako podprli njihov trud.

ARTish je svoja vrata prvič odprl decembra 2011, s štiri dnevnim dogajanjem. Od tega dne dalje s festivalom ARTish  nadaljujemo s svojim poslanstvom, da vsako zadnjo soboto v mesecu postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

ARTish je enkratna priložnost, da umetniki / ustvarjalci / kraftarji predstavite svoja unikatna dela širši publiki, povabite svoje stranke, prijatelje, se podružite z ostalimi sotrpini in dan preživite v krasni družbi krasnih in kreativnih ljudi! Mi poskrbimo za odlično organizacijo in komunikacijo, dobro promocijo vsakega sodelujočega posebej, fotografinja Sonja Ravbar Photography vsak dogodek ovekoveči s fotografijami, ki jih sodelujoči lahko uporabijo v lastne promocijske namene.

Letošnji ARTish bo 15. in 16. decembra v Vili Čira Čara v Pionirskem domu (Komenskega 9) v Ljubljani, kjer se bomo predstavili s kolekcijo Razkrite roke.

Vabljeni.

Kupujmo od slovenskih ustvarjalcev